​Nyheder

​CM Automation har fået ny kollega

01 juli 2020 │ CM Automation ApS

​CM Automation er glade for at kunne præsentere Niklas Vagnkilde som ny kollega. Niklas er nyuddannet Automationsteknolog og har en baggrund som elektriker med speciale inden for styring og regulering. Niklas kommer fra en stilling som elektriker hos elkas Automation hvor han har sin automations erfaring fra. Velkommen til.

​CM Automation har fået ny kollega

02 januar 2019 │ CM Automation ApS

​CM Automation er glade for at kunne præsentere Michael Guijarro Petersen som ny kollega. Michael kommer fra MJK Automation som International Service Tekniker så Michael har stor erfaring inden for spildevand og rentvand. Velkommen til

​CM Automation søger ny kollega

28 marts 2018 │ CM Automation ApS

​Oversigtskort over dine enheder i google map.

3 febuar 2017 │ CM Automation ApS

​CM Automation har i samarbejde med Schneider Electric udviklet en ny måde at lave store geografiske oversigts kort på i IGSS, vi bruger Google maps som vores grundkort, her kan vi placerer alle de lokationer som kunden har lyst til ud fra deres GPS koordinater.

Hvis du er interesseret så se vores præsentations video eller kontakt os.

CM Automation er specialister i PLC programmering.

Vi peger på Siemens PLC, når vi skal lave nye løsninger for vores kunder.

CM Automation kan bruge flere forskellige SCADA systemer. Vi er primært specialister i IGSS og Siemens Comfort panel software.

Fjernsupport

CM Automation kan tilbyde fjernsupport gennem VPN-tuneller. Derved kan vi hjælpe kunden med det samme uden at skulle køre ud til kunden.