Ydelser​

Hos CM Automation er vi specialister i PLC og SCADA programmering af spildevandsbehandling, vandforsyning, fjernvarme og procesanlæg. CM Automation har mere end 25 års erfaring indenfor automatiseringsløsninger til at styre, regulere og overvåge procesanlæg og -udstyr. Vi er et højt specialiseret og erfarent firma og vi arbejder skiftevis som totalleverandører, underleverandører, konsulenter og rådgivere indenfor vores områder. 

Vi sætter altid en stor ære i at have en tæt relation til vores kunder, derved kan vi bedst muligt rådgive om den enkelte løsning.

CM Automation har altid energien i højsædet og arbejder frem imod at udvikle den mest optimale og energirigtige løsning.​​

Schneider Electric: IGSS

IGSS32 er en scada løsning fra Schneider-electric (forhenværende 7T). IGSS er et af de mest udbredte overvågningssystemer i Danmark og er et af de systemer som CM Automation kan anbefale over for vores kunder. Hos os i CM Automation har vi mere end 11 års erfaring med IGSS og deres palette af programmer. Dette gør at CM Automation altid vil kunne råde og vejlede vores kunder til de bedste løsninger. For CM Automation er det vigtigt, at det er nemt og logisk for kunden at navigere rundt og bruge deres systemer. Derfor arbejder CM Automation altid på at optimere disse funktioner.​

Siemens

CM Automation arbejder med Siemens PLC og HMI produkter. Vi ligger stor vægt på at udvikle PLC programmer som har en høj kvalitet og er velstruktureret, da dette giver den størst mulige oppetid.

CM Automations standard bygger på specielt udviklede blokke, funktioner og ikoner som sørger for, at brugeren oplever en problemfri styring af anlægget og samtidig, at funktionaliteten er i top.

Schneider Electric: Modicon

CM Automation kan programmere i Schneider electrics Modicon PLC løsninger, samt supporter disse.

CM Automations standard bygger på specielt udviklede blokke, funktioner og ikoner som sørger for, at brugeren oplever en problemfri styring af anlægget og samtidig, at funktionaliteten er i top. 

Server løsninger

CM Automation kan levere stand-alone serverløsninger til kunder med mindre behov, men CM Automation kan også levere store serverløsninger med flere brugerløsninger med terminalbrugere. CM Automation ved hvor meget ordentligt hardware betyder derfor leverer CM Automation altid løsninger, der er helt i top.

CM Automation bruger

virtualiseringsværktøjet VM-ware, og har stor kendskab til dette værktøj. Vi tilbyder også at servicere eksisterende løsninger.

Pumpestationer

​CM Automation supportere og kan arbejde i de fleste pumpestations løsninger. Vi kan også tilbyde vores egne styringer til pumpestationer.

CM Automation er specialister i PLC programmering.

Vi peger på Siemens PLC, når vi skal lave nye løsninger for vores kunder.

CM Automation kan bruge flere forskellige SCADA systemer. Vi er primært specialister i IGSS og Siemens Comfort panel software.

Fjernsupport

CM Automation kan tilbyde fjernsupport gennem VPN-tuneller. Derved kan vi hjælpe kunden med det samme uden at skulle køre ud til kunden.