PLC-programmering af procesanlæg og produktionsmaskiner

Leder I efter eksperter i PLC-programmering? Hos CM Automation ApS tilbyder vi PLC-programmering inden for spildevandsbehandling, vandforsyning, fjernvarme samt andre procesanlæg og produktionsmaskiner. Vi har 24/7-support for vores kunder i hele Danmark.

​20 års erfaring med fejlfinding og PLC-programmering

​Vi tilbyder PLC-programmering samt fejlfinding inden for forskellige typer af procesanlæg. Vi udfører omgående fjernsupport gennem en VPN-tunnel, således eventuelle fejl kan rettes hurtigst muligt.

Vi har over 25 års erfaring med PLC-programmering og support af automatiseringsløsninger, der styrer, regulerer og overvåger produktionsmaskiner, procesanlæg og procesudstyr. Vi er højt specialiseret inden for vores fag, og vi arbejder som totalleverandører og underleverandører samt konsulenter og rådgivere inden for vores områder. Vi har altid fokus på energioptimering i vores arbejde.

"Programmable Logic Controller" betyder programmerbar logisk styring eller programmerbar logikkontroller. Vi kalder det PLC, og det er en lille computer, som benyttes til automation af blandt andet procesanlæg. Ældre systemer skulle tidligere bruge adskillige hundreder eller ligefrem tusinder af relæer og styringer, men i dag kan en enkelt PLC udføre det samme arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på programmering af PLC-teknik

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om os og om, hvad vi kan tilbyde inden for PLC-programmering og fjernsupport af jeres PLC-teknik. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi også gerne tager en snak om jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til telefon 22 21 18 25 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail cm-info@cm-automation.dk.

CM Automation er specialister i PLC programmering.

Vi peger på Siemens PLC, når vi skal lave nye løsninger for vores kunder.

CM Automation kan bruge flere forskellige SCADA systemer. Vi er primært specialister i IGSS og Siemens Comfort panel software.

Fjernsupport

CM Automation kan tilbyde fjernsupport gennem VPN-tuneller. Derved kan vi hjælpe kunden med det samme uden at skulle køre ud til kunden.