SCADA-programmering og support af procesanlæg

Har I brug for eksperter i SCADA-programmering? Hos CM Automation ApS har vi stor ekspertise med SCADA-programmering af produktionsmaskiner og procesanlæg såsom spildevandsbehandling, vandforsyning og fjernvarme. Vi udfører programmering og 24/7-support for kunder i hele Danmark.

Mange års erfaring med SCADA-programmering​

​Vi har 25 års erfaring med programmering og support af produktionsmaskiner, procesanlæg og andre automatiseringsløsninger. Derfor kan vi tilbyde både SCADA-programmering og fjernsupport gennem en VPN-tunnel. Det betyder, at vi kan udføre fejlfinding 24/7 og med omgående varsel.

SCADA står for "Supervisory Control And Data Acquisition", som betyder tilsynskontrol og dataindsamling. Det benyttes til styring og overvågning af forskellige former for automatiseringsløsninger som for eksempel spildevandsbehandling, vandforsyning og fjernvarme

Vi er specialiseret inden for SCADA-programmering og fejlfinding. Derfor arbejder vi som både totalleverandører og underleverandører, hvor vi altid har fokus på energioptimering. Desuden fungerer vi som konsulenter og rådgivere.

Vi lægger stor vægt på, at vi skal have en tæt relation til vores kunder. Dermed kan vi tilbyde den bedste service og rådgivning i alt lige fra drift til energioptimering

​Få et uforpligtende tilbud på support og programmering

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores virksomhed og om vores forskellige ydelser. Vi tager gerne en drøftelse af jeres ønsker og behov, herunder akutte behov. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på SCADA-programmering og fejlfinding.

Du kan ringe til telefon 22 21 18 25 for at få mere at vide eller få rådgivning. Du kan også skrive til os på e-mail cm-info@cm-automation.dk.

CM Automation er specialister i PLC programmering.

Vi peger på Siemens PLC, når vi skal lave nye løsninger for vores kunder.

CM Automation kan bruge flere forskellige SCADA systemer. Vi er primært specialister i IGSS og Siemens Comfort panel software.

Fjernsupport

CM Automation kan tilbyde fjernsupport gennem VPN-tuneller. Derved kan vi hjælpe kunden med det samme uden at skulle køre ud til kunden.